Rezonanţa Schumann - 2 iunie 2019



Rezonanţa Schumann



2 iune 2019 - diagrama Rezonanței Schumann !

The Schumann Resonance
Via Teri Wade, 1 iunie, 2019


Pleiadienii


Această Ascensiune Cosmică este în plină forță, iar energiile Gamma, ale Luminii sunt măsurate de fiecare agenție spațială de pe această planetă. Amintiți-vă, acest lucru nu doar se întâmplă, mereu există o cauză, care este întotdeauna inițiată mai întâi ca un gând în mintea unei ființe inteligente.
În prezent, există o multitudine de grupuri ET binevoitoare, avansate, care au intrat în galaxia noastră printr-un portal interdimensional special de lângă soarele Pământului. Aceste ființe angelice au venit pe Pământ într-o misiune și misiunea aceea este să ajute Pământul și rasa umană să avanseze în Evoluția și Înălțarea Sa.
Directiva Universală spune că nu este posibilă interferenţa cu evoluția unei specii, dar luând în considerare puterea puternică pe care Arhonii o aveau asupra omenirii, a fost făcută o derogare. Această decizie a fost luată de Înaltele Consilii ale Luminii, deoarece liberul arbitru al speciei umane, a fost încălcat mult preamult.
Oamenii au fost ținuţi în Întuneric prea mult timp, ascunşi de Lumină și această Trezire datorită Ascensiunii noastre, schimbă toate acestea. O Lumină Strălucitoare a ajuns în această lume.
Aceste forțe pozitive, binevoitoare au sosit și navele lor luminoase, multidimensionale fac o treabă incredibilă. Trimiterea inteligentă a Luminii Gamma avansată, de la Centrul nostru Solar din miezul galactic printr-un portal solar multidimensional și devierea spre Pământ. Se trimite direct în câmpul nostru auric și este integrată în noi înșine, pentru a ne actualiza și a activa ADN-ul nostru. Acesta este motivul pentru care mulți dintre noi se confruntă cu situaţii, care au depășit înțelegerea noastră.
Când ADN-ul nostru să spunem că este actualizat spre cel de-al 5-lea fir, vom putea vedea lumi uimitoare și frumoase, care până acum nu păreau să existe. Aceste realități ale rezonanței mai înalte au fost aici tot timpul, dar omenirea nu a fost capabilă, chiar să înceapă să le decodeze, până acum.
Aceste date luminoase mai înalte, conțin toate informațiile din Univers, și atunci când intră în câmpul nostru eteric încep să ne recodeze secvența ADN-ului într-un interval de ore. Acest zgomot enervant cu care unii dintre voi aţi avut de a face recent, la nivele fără precedent, sunt mai mult decât probabil aceste frecvențe ale Luminii mai înalte.
Când auziți maeştrii spirituali vorbind despre înregistrările Akashice, ceea ce înseamnă pentru ei, sunt aceste Date ale Luminii Gamma, este același lucru. Înregistrările Akashice sunt stocate în Soarele Central și conțin toate informațiile despre tot ceea ce există.
Lumina Gamma se dovedeşte prin transformarea instantanee a ADN-ului în orice ființă vie într-o formă mult mai complexă. În cazul nostru … corpurile noastre grele, de plumb, se transformă dintr-o formă umană bazată pe atomi de carbon cu vibraţie scăzută, într-o formă cristalină angelică 5d şi mai sus.
Acele Sute de mii de ET sunt văzute de fiecare observator solar de pe Pământ și aceste observatoare știu exact de ce sunt aici.
Când sunt conectate în această matrice 3D, realitățile exterioare arată atât de real, încât se pierd în ea și uitați că voi creați întregul lucru. Pleiadienii doresc să știți că aveți puteri divine, că existaţi simultan în aceste 12 dimensiuni. Sunteți simultan zumzetul a 12 frecvențe diferite, dar sunteţi doar în măsură să decodaţi doar această vibrație a dimensiunii 3D. Dar, aceasta se schimbă …
Ceea ce vă spun este că există o versiune 3D a voastră și o versiune 5D a voastră etc. Versiunea superioară a voastră este în continuarea voastră și nu este separată de voi, să nu mai menționăm de celelalte versiuni vibrationale ale voastre Totul sunteţi voi, doar vibraţi pe mai multe nivele dimensionale toate în același timp, în același spațiu. Este, ca și cum, versiunea superioară a revenit prin timp pentru a vă salva.
Tot acest lucru se va sfârși cu un fulger orbitor al Luminii, deci v-aţi trezit? Acesta este motivul pentru care primim aceste informații. Suntem pregătiți pentru acest eveniment extrem de important în istoria noastră. Aceste informații sunt un declanșator. Omenirea a dormitat profund, destul de mult timp.
Sunteți pregătiți pentru ceva mai bun în viața voastră? Sunteţi pregătiţi să se termine nebunia? Există mai mult pentru această trezire și suntem pe cale să aflăm în curând. În cele din urmă, veți afla că sunteți principalul vostru creator, și că nu există nimic în acest Univers, ci în voi. Înțelegeţi, sunteţi o conștiință pură!
Este timpul să creăm un Pământ mai frumos, fără suferință. Pleiadienii sunt aici pentru a ne aminti de măreția noastră. Lucrurile nu vor mai continua pe Pământ așa cum au fost. Pleiadienii sunt versiuni superioare ale noastre, care s-au întors în timp, pentru a ne ajuta în acest timp minunat şi pentru ceea ce noi numim viitorul nostru. Pleiadienii sunt marii îngeri celeşti despre care se vorbește în texte străvechi, care au coborât pe Pământ pentru a ne ajuta, să ne regăsim adevărata noastră natură.
Wow! Ce plan de nebun, avansat și inteligent și noi, oamenii, am vrut să facem jocul mai interesant, pretinzând că nu știm cine suntem cu adevărat. Chiar avem şi acele versiuni superioare ale noastre înșine pentru a comunica și a ne trimite informații, pentru a ne spune ce ar trebui să facem. Doar că, mulți nu ascultă.
Ceea ce facem aici este destul de uimitor și este nevoie de o ființă foarte inteligentă să facă ceea ce facem acum, fără să știm cine suntem cu adevărat. Omenirea este urmărită foarte îndeaproape de grupuri ET din toată lumea, și ei văd în codurile noastre ce se va întâmpla, dar noi nu vedem încă. Aceștia sunt aici pentru a ne ajuta, a comunica și a ne îndruma, dar noi suntem adevăraţii creatori.
Anonim
Imagini: Pinterest
Traducere: Ambarees,postat in 02 iunie,2019 pe: https://jawescreator.gitlab.io/2019/06/02/pleiadienii-rezonanta-schummann/
(Sursa :
https://jawescreator.gitlab.io/2019/06/02/pleiadienii-rezonanta-schummann/)

Comments

Google+ Badge

EVENIMENTUL – Comandamentul Atlantida vorbește Pământului 12 aprilie 2019

10 Ways to Detox from Pharmakeia, Deactivate Nanotechnology and Heal Your DNA - October 3, 2021

The Ascension Plan Part Two - Channeled by Eric Klein