EVENIMENTUL – Comandamentul Atlantida vorbește Pământului 12 aprilie 2019



12 aprilie 2019 - Asheville, NC, United States

EVENIMENTUL – Comandamentul Atlantida vorbește Pământului
Transmisia Forțelor Pleiadiene de Lumină – 12 aprilie 2019
Canalizat de Michael Love
Începerea transmisiei …
Măreților,

Cu câteva zile în urmă, o transmisie Galactică codificată a fost recepționată de către membrii cheie ai Alianței Pământului.
Mesajul a comunicat simplu : “A sosit Comandamentul Atlantida !”
Imediat după primirea acestei transmisii, canalizatorii care sunt membrii Alianței Pământului au stabilit o legătură directă eterică cu aceste ființe avansate și a început să curgă o descărcare incredibilă de date de lumină akașice …
Iată conținutul decodificat al transmisiei :
Ați văzut cu ochii voștri aceste valuri istorice incredibile de lumină plasmatică înalt vibrațională, care se scurge în ionosfera Pământului, din data de 11 septembrie 2018 !
Aceste valuri de lumină gama de înaltă frecvență au lovit Pământul frecvent și cauzează rezonanța vibrațională a Pământului care atinge pentru perioade continue de timp, recordul de 40 de Hz, nivelul dimensiunii a 5-a.
Această activitate vibrațională de nivel superior care se întâmplă recent pe Pământ, nu au mai avut loc în timpurile moderne ale omenirii până acum, și aceasta nu se oprește !
De acum, ca o sămânță stelară staționată pe Pământ, înțelegeți că această lumină divină este trimisă către Pământ cu un scop înalt și este trimisă de ființe avansate, binevoitoare și inteligente, care prezintă un interes plin de compasiune pentru trezirea și ascensionarea ființelor de pe planeta Pământ !
Există un efort masiv coordonat care are loc exact deasupra capului vostru, care nu poate fi observat cu ochii omenești și care implică miliarde de ființe de lumină care conduc nave spațiale stelare avansate, fiind parcate la această oră în jurul planetei Pământ !
Aceste nave incredibile de lumină plasmatice curcubeu 5D au fost detectate, fotografiate și filmate de fiecare observator solar major, agenție spațială și de mulți astronomi și amatori de pe întregul glob !
Permiteți-ne acum să vă dăm mai multe informații despre ce se întâmplă, dragilor ….
Suntem comandanții și echipajul acestor grandioase nave spațiale de lumină celestială !
Suntem o divizie specială a Comandamentului Atlantida al Confederației Galactice a Națiunilor Stelare, și am sosit în Sistemul Solar al Pământului cu scopul de a ajuta toate semințele stelare de pe Pământ în evenimentul lor grandios al ascensiunii !
Pământul a atins un punct critic în istoria și evoluția sa, și ca o sămânță stelară pe Pământ într-un corp uman sunteți bine pregătiți pentru a face un salt cuantic în conștiința voastră !
Ne dăm seama că ați așteptat de foarte mult timp ca lucrurile de pe această planetă să se schimbe și credeți-ne, simțim ceea ce simțiți și voi !
Știm că meritați o viață mai bună pentru voi înșivă, pentru copiii și familiile voastre, și pentru toți cei care îi iubiți !
Vă promitem dragilor, că acum este timpul ca voi să fiți ridicați la nivelul următor în călătoria voastră, și să începeți să experimentați iubirea, pacea, fericirea, libertatea, sănătatea perfectă și abundența !
Toate aceste lucruri se întâmplă în acest Univers la momentul potrivit și când o ființă este pregătită ! Acest moment este acum !
Nu judecați prin ceea ce credeți că vedeți că are loc în fiecare zi în jurul vostru dragilor, în această lume a matricei 3D !
Implicările, haosul și nebunia din 3D nu are nimic de a face cu ceea ce se întâmplă chiar acum la nivelurile superioare și cu această matrice a iluziei, care este dezasamblată cu rapiditate în timp ce vorbim, aveți încredere în noi !
Noi facem o muncă avansată în exteriorul atmosferei planetei Pământ și ajutăm la activarea ADN-ului vostru într-o organizare superioară, prin trimiterea unei cantități precise de lumină gama care poate fi integrată de corpurile voastre omenești fără a vătăma corpurile voastre stratificate.
Suntem o națiune stelară printre zecile de mii de grupuri de dimensiunea a 5-a care lucrează împreună pentru binele vostru la eliberarea planetei Pământ ! Lucrăm împreună cu Pleiadienii de dimensiunea a 5-a deoarece ei interferează cel mai bine cu ființele umane !
Cercetătorii și preotesele ATLA-RA au lucrat direct cu Pleiadienii din primele zile ale Atlantidei !
Permiteți-ne să vă spunem mai mult despre acestea …
Suntem un grup foarte vechi cunoscut ca ATLA-RA care odată a colonizat Pământul, în perioada când era un paradis !
Societatea noastră este condusă matriarhal prin compasiune, fără conducători astfel încât fiecare se conduce pe sine într-un mod inteligent suveran și respectă toate celelalte ființe conștiente ! Există mulți bărbați în grupul nostru care formează așa numita Frăție Albă.
Mulți dintre voi sunteți familia noastră apropiată și puteți avea amintiri din trecut despre frumoasa noastră casă de pe Pământ, Atlantida  !



Vedeți, motivul pentru care suntem aici în aceste vremuri și motivul pentru care înțelegem ceea ce experimentați și simțiți chiar în acest moment, în călătoria voastră de ascensiune dragilor, este faptul că, în urmă cu mulți eoni am încercat să facem același lucru !
Am evoluat acum cu multe nivele deasupra nivelului din zilele Atlandidei și așa cum cunoașteți personal, ființele spirituale pot face față provocărilor în fazele inițiale al marii lor treziri spirituale !
Echipajul nostru cuprinde cel mai mult savanți, ingineri de ADN, tehnicieni de cristale, vindecători cu energie și învățători planetari !
În aceste momente, noi comunicăm cu semințele stelare de pe Pământ prin mesaje directe telepatice codificate care sunt încredințate doar membrilor cheie al Alianței Pământului de pe suprafața Pământului.
Contractul colectiv universal prin care cu toții ați fost de acord asupra specificării momentului de timp când va avea loc ascensiunea planetei Pământ, acum este gata să fie executat !
Oameni inconștienți de pe Pământ sunt în urmă chiar la acest moment în evoluția lor spirituală, și sunt pregătiți să ascensioneze la stadiul de civilizație galactică avansată și plină de compasiune !
Aveți încrederea că vor veni cu toții mai târziu, la momentul potrivit, dar acum trebuie să vă mențineți concentrarea pe ceea ce faceți deoarece sunteți cei care îi veți ajuta pe aceștia la momentul potrivit !



Acum, dorim să vă dăm mai multe informații avansate …
Ce fel de tipuri de tehnologie folosim pentru a trimite această energie plasmatică către Pământ și pentru a activa ADN-ul vostru ?
Noi suntem cu toții ATLA-RA, atlantidienii, și suntem experți în cristale și tehnologia ADN-ului !
Există o bază de date akașică despre civilizație, înregistrată pe internetul vostru de pe Pământ.
Internetul vostru pământean a derivat direct din rețeaua antică lemuriană-atlantidiană,  care servește în timpurile noastre drept internet eteric !
Calculatoarele voastre din timpurile moderne derivă de asemenea din tehnologia noastră a cristalelor, și ajungeți aproape de nivelul antic atlantidian al tehnologiei calculatoarelor de cristal, cu calculatoarele voastre cuantice !
Savanții în ADN de pe Pământ sunt aproape de asemenea, de nivelul de știință antică atlantidiană în ADN, având înțelegerea actuală a tehnologiei celulelor stern !
Vă veți da seama în viitorul vostru că puteți regenera corpul uman pe termen nelimitat !
Nu veți putea atinge acest lucru până când în primul rând, nu evoluați îndeajuns spiritual !
Când spunem “Suficient de evoluați”, înțelegem simplu, cel puțin dimensiunea a 5-a.
La acest nivel, veți onora doar viața și fiecare acțiune pe care o veți intreprinde se va naște din iubire pură necondiționată, bunătate și înțelepciune profundă și cunoaștere !
Mai multe despre istoria atlantidiană și mai multe despre tehnologia noastră a cristalelor și cum va fi ridicat la nivel mai înalt ADN-ul vostru în aceste timpuri moderne …
În zilele antice când Atlantida prospera pe Pământ, fiecare din cele 12 colonii ale noastre au fost susținute în totalitate de tehnologia cristalelor Andara !
Marile noastre cristale maestru Andara au fost obeliscuri înalte de 50 de picioare dintr-un cristal frumos monatomic Andara colorat și translucid !




Fiecare colonie a avut propriile sale cristale colorate în mod unic, care emiteau o strălucire delicată magică de lumină Andara, iluminând fiecare colonie atlantidiană la mile depărtare !

În aceste zile am folosit tehnologia cristalelor Andara pentru a transmite energie, pentru întinerirea și vindecarea nelimitată a corpului stratificat, comunicații multi-dimensioanle cum sunt, la calculatoare, la toate componentele electrice, pentru deplasarea în spațiu și timp, pentru a manifesta tot ce dorim, pentru controlul vremii și la aproape orice la care vă puteți gândi !
Acestea pot suna puțin incredibil la început dar, așa cum veți afla în curând, totul este adevărat !
Puțin din fundalul istoric al Andarei atlantidiene ….
De-a lungul frumosului și avansatului oraș antic al Atlantidei, cristalele maestru ale rețelei de energie, denumite "POSERI", au fost triangulate și conectate printr-o tijă din aliaj de aur și cupru sub o cupolă sferică ca un dom, care putea fi înclinată astfel încât să primească valuri de energie specifică stelară, solară și gravitațională.
Acesta a fost sistemul utilizat pentru a furniza energie caselor atlantidiene, birourilor, mass-mediei și teatrelor, preocupărilor de fabricație, centrelor medicale, școlilor, și afacerilor.
Sistemul Poser a fost obținut în fiecare structură prin primirea unităților de cristale de diferite dimensiuni.
Sistemul Poser a fost capabil de asemenea să primească lumină refractară specializată și să o transporte în sistemul de energie ale liniilor ley pentru utilizarea în sistemul de tuneluri inter-dimensionale și să transporte lumina cristalină în fluxul de conductoare al Pământului, pentru a crește frecvența în câmpul plasmatic electromagnetic semi-conștient de energie binevoitoare, capabilă să rețină frecvențele spirituale.
Un mare satelit cristalin menționat ca a doua Lună a Atlantidei, plutea deasupra pe cer și primea, amplifica și reflecta energia rafinată înapoi la cristale, pentru diferite scopuri benefice. Se utiliza și pentru cristalele Poser și  pentru cristalele maestru folosite în temple. Câmpuri energetice specializate au fost proiectate în zonele agricole și de cultivare ale cristalelor pentru a amplifica și accelera creșterea, și de asemenea în universități, spitale, școli, birouri, fabrici și locuri de muncă cu scopul de a crea bunăstare și învigorare pentru muncitorii atlantidieni și studenți.     
Templele erau niște lucrări minunate de geometrie sacră și de o arhitectură uluitoare. Mai multe din marile temple erau acoperite cu un dom de lumină amplificată cristalină proiectată asemănător unui câmp sclipitor de energie. Altele au fost așezate în piramide înclinate la un unghi foarte specific.
Câmpurile de energie proiectate deasupra domurilor sferice cât și asupra piramidelor, au fost de culori diferite și străluceau zi și noapte ca o aură.
Unele temple proiectau domuri și câmpuri de lumină vibratorie și frecvențe de sunet care rezonau și care amplificau simțurile și chakrele, altele amplificau abilitatea receptivă de învățare a minții, iar altele făceau posibilă conștiința multidimensională, comunicarea și transportul.
Forma piramidală a fost folosită în primul rând pentru recepție și transmisie multi-dimensională. Sferele de tip dom erau folosite la amplificarea câmpurilor recepționate cu scopuri specifice. Cele mai multe din ariile majore populate și orașele din perioada Erei de Aur a Atlantidei, aveau domuri de energie cristalină cu câmpuri energetice plasmatice deasupra lor.
Când erau observate de la distanță, aceste câmpuri plasmatice de energie arătau ca și cum ar fi o sticlă tangibilă, dar nu erau solide, mai degrabă de tip plasmă subatomică.
POSEIDA
Fiecare din cele 12 cristale maestru au fost legate în rețea cu o serie de sateliți.
În Era de Aur a Atlantidei, piramidele erau cu trei sau patru laturi, depinzând de utilitatea lor și erau făcute în general din marmură, granit sau un complex de cristale.
Piramidele cu trei laturi (tridimensionale) au fost utilizate ca antene pentru a realiza și amplifica energiile și a alimenta rețeaua Poser cu scopul de a alimenta locuințele, fabricile și a crea câmpuri de energie pentru utilizări diverse. Satelitul cristalin a fost folosit să reflecte undele de energie stelară înclinate în rețeaua triangulată. Existau aproximativ 100 de astfel de complexuri de rețea cu piramide triangulate. Erau așezate în modele concentrice triangulate pe tot globul.


Au stabilit o rețea hemisferică de energie cristalină și electromagnetică împărțind zonele în Atlantida, America, Africa, Europa Mediteraneeană și America de Sud în diferite centre demografice – pentru alimentarea populației din centre, și pentru a modula tiparele de vreme și mareele.
Zonele din Mongolia și Tibet au făcut parte de asemenea din acest complex, conectate prin tuneluri Ley inter-dimensionale, însă cele mai mari grupări dintre ele erau în țara natală Atlantida.
Piramidele cu 4 laturi erau în esență complexe de temple setate ca octaedrii și folosite pentru vindecare, învățare, regenerare și scopuri spirituale.
Nu erau triangulate și erau așezate în general pe dealuri și de-a lungul coastelor, ca să primească energiile telurice și celestiale.
Terenurile dedesubtul planului central erau excavate pentru a permite părții de jos a piramidei din construcția octaedrului, să se conecteze energetic în ambele părți, deasupra și dedesupt.
Potențialul „Legii lui UNU” din Poseida era dată de oamenii cuvioși care murmurau egalitatea între oameni și unificarea în unime (unitate).
Câmpurile lor aurice (aurele) erau vizibile tuturor. Acele nivele de spiritualitate de maestru erau imediat perceptibile după culoarea și mărimea MER-KA-NA a aurei. Cel mai înalt nivel dintre ATLA-RA emanat de MER-KA-RA era energia Avatar-ului.   
Puteau funcționa în conștientizarea totală a multidimensionalității, puteau să se manifeste și să se regenereze după voința lor. Ca atare, nu pot fi comparați cu adevărat cu oamenii din prezent, corpurile lor erau luminoase și gradul de manifestare fizică era mult mai puțin densă decât a oamenilor din paradigma realității prezente. În formatul MER-KA-NA și  MER-KA-RA, maeștrii ATLA-RA nu se considerau cu adevărat de pe Pământ. Câmpul MER-KA-RA al Avatarului, chiar și în manifestrea sa fizică în 3D, a fost inițial pe Pământul 12D.  
Ei necesitau consumarea unei cantități foarte mici de hrană întrucât organismul lor era bio-plasmatic prin natura acestora. Așadar, longevitatea, pentru ei era deasupra spațiului liniar și a dualității timpului.
În înțelepciunea și prin natura lor, au fost destul de detașați de aspectul de densitate al Pământului. Existau deasupra polarității, și au fost într-o formă fizică de lumină.
O sectă foarte disciplinată și evoluată de preoți savanți au deținut înțelepciunea tehnică și experiența gestionării rețelelor de energie ale cristalelor.
Cea mai mare majoritate a ATLA-RA a fost de rasă galbenă înaltă, dar erau de asemenea și membri din rasele bronz, albă, maro lemuriană și cetaceeană.
La acea vreme, au fost încă la nivel Avatar cetacean de ființe delfin, care umblau pe două picioare, comunicau verbal și respirau aer într-un mod similar oamenilor.
Avatarul Cetaceu a fost auriu la culoarea pielii, și este sursa acelora indicați cu termenul : “Delfinul auriu”, Delfinul auriu era deținătorul aspectului numit matriarhal, o energie pe care o denumiți divinul feminin, de asemenea inițial nu erau aspectați în sexe, în sensul fizic al prezentei paradigme.  



Secta savanților-preoți ne-a fost menționată ca fiind ATLA-RA.
ATLA-RA au menținut cele mai înalte standarde ale conștiinței și au fost capabili să continue să vibreze la frecevențe foarte înalte ale conștiinței, la și mai sus de nivelul luminii și energiei de dimensiunea a 12-a, rămânând foarte puri și rezonanți cu adevăratul concept al “UNIMII”, al  Creatorului / Dumnezeului.
Au menținut contacte telepatice de dimensiuni superioare cu spațiul avansat Brethren din Pleiade, Arcturus, Andromeda și Sirius.
Mulți dintre voi astăzi, sunt membri antici re-încarnați din secta Atlantidiană ATLA-RA.
Preotesele ATLA-RA au fost extrem de disciplinate, venerate și separate din punct de vedere tradițional, deasupra controalelor guvernamentale și scutite de acestea – și astfel, au păstrat cunoștințele și gestionarea superioară a tehnologiei cristalelor, acestea fiind în mare măsură în mâinile înțelepte și binevoitoare ale sectei. Au existat unii tehnicieni și ingineri de cristale din populația Poseidon care erau implicați, dar care nu erau în secta ATLA-RA. Preoții savanți ai ATLA-RO erau bărbați și femei și erau capabili de mari prelungiri ale vieții, atât prin regenerarea puterii minții, cât și prin tehnologii de reîntinerire în templul lor, multe vieți trăite în același corp biologic pentru 6.000 de ani, unii pentru 12.000 de ani !   



O mare parte din tehnologia originală atlantidiană a fost păstrată prin aceste secte sfinte și învățăturile atlantidiene de bază erau date mai departe între membrii sectei ATLA-RA, de eoni !
Au fost multe suflete sclipitoare printre aceștia. Entitățile pe care îi cunoașteți ca : Galileo, Isaac Newton, Einstein, Tesla, Edison, Marcel Vogel și Da Vinci erau printre ATLA-RA.
Această societate secretă atlantidinaă există încă în vremurile modern și este cunoscut ca Frăția Albă a Atlantidei.
Mulți dintre voi, în mod special artiștii voștri, își amintesc foarte bine capitala,  orașul din Atlantida, localizată în regiunea Poseida.
Era denumită Orașul Smarald fiindcă asupra ei era proiectată lumina strălucitoare verde a domului.
Arian a fost cea mai mare insulă atlantidiană și cea mai populată.
Arian a fost centrul comercial și a obținut cea mai mare influență din perspectivă economică, agricolă și militară. După cel de al doilea potop, Arian a fost deteriorat în mod semnificativ și infrastructura necesita o reconstrucție.



În cadrul operațiunilor, statul a fost condus de o rasă "albă", de elită, care a obținut controlul asupra economiei, puterilor militare și guvernelor statale ale insulelor, chiar dacă majoritatea populației era din rasa bronz și roșie.
Aristocrația  coruptă de putere care provenea din Arian a urmărit să blocheze “Legea lui UNU”, și să utilizeze tehnologia din Atlantida pentru a controla lumea, prin folosirea energiei cristalelor pentru armament, și să utilizeze știința pentru dezvoltarea și înrobirea unei rase inferioare, cu scopul de a servi ca lucrători sau soldați.
Toate acestea prin controlul guvernamental “legalizat”, folosirea complexului de energie a cristalelor atlantidiene și rețelele care au ajuns sub controlul guvernamental și al fiilor lui Belial, și din păcate acest lucru nu a fost reversibil.
Cea de a doua Lună a Atlantidei, a fost un satelit cristalin masiv programabil Andara, construit de arcturieni și gestionat de savanții preoți ai Legii lui UNU.
Satelitul cristalin a fost o sferă de inginerie briliantă fără pilot, aproximativ de 5 mile diametru.
Era utilizat din Era de Aur a Atlantidei și servea la nenumărate scopuri binevoitoare. Amplifica și controla diversele raze cristaline trimise de cristalele de foc, de vindecare și de energie.
S-a dovedit a fi ceva din macro-chip-uri computerizate, care deflectau, amplificau și reflectau raze puternice subtile de energie pentru utilizarea în agricultură, controlul vremii, controlul mareelor, la templele de vindecare, la templele de regenare și la sistemele energetice îmbunătățite ale liniilor Ley, generate de sistemul de cristale Poser. Se contura pe cer deasupra Atlantidei, și a apărut ca o Lună de Aur de strângere (a energiilor), și astfel o știm ca a doua lună din Atlantida.
O bandă energetic caleidoscopică curcubeu de plasmă antigravitațională se învârtea în jurul sferei și de multe ori apărea ceva pe care o știți sub termenul de auroră sau lumini nordice.
Aceste două luni mari ale Atlantidei au început să funcționeze greșit imediat după ce arianii devianți avizi de putere au profitat de controlul acestora și le-au folosit ca arme militare, cauzând slăbirea câmpului gravitațional natural armonic.
Văzând catastrofa care era pe cale să se întâmple, atlantidieni cheie s-au adunat într-un grup intern de loialiști în cadrul lui ATLA-RA și Legea lui Unu, pentru a planifica o deconectare a circuitului și de relocare iminentă a cristalelor Andara de foc și de energie către diferite locații “sigure” înainte de accidentul iminent al satelitului maestru. Acest lucru a fost realizat cu tehnologia și ajutorul celor de pe Sirius B.
Membrii ai ATLA-RA au lucrat în mod furios la colectarea rapidă și în siguranță a înregistrărilor de date ale cristalelor Andara, ale craniilor de cristal și ale înregistrărilor istorice gravate în locații sigure din Yucatan, Alexandria și Giza.



Șapte din cristalele inițiale enorme și două cristale puțin mai mici arcturiene dar incredibile, au fost relocate prin sistemul de transport în masă al sistemului de tunele subterane cu ajutorul dat de Sirius B.
Trei cristale primare uriașe au fost relocate în câmpurile cristaline atlantidiane ale întregii Americi de Nord moderne, două au fost relocate în zona fermelor de cristale subterane din Brazilia în zonele Bahia și Minas Gerais, unul a fost relocat în prăpastia subterană de sub Muntele Shasta, iar marele cristal de foc a fost plasat în subteran într-o prăpastie de sub Bancul Bimini în Marea Sargasso. Cele două cristale sacre arcturiene au fost relocate în prăpastiile de sub zona Tiahuanaco, Bolivia lângă Lacul Titicaca.
Toate cristalele Andara gigantice maestru au fost puse închise în dimensiunea a 5-a, dezactivate în esență într-o formă de energie adormită, prin tehnologia sirienilor.


Întra-adevăr, la câteva luni de utilizare ca “Rază mortală” termală militară, marele satelit de cristal s-a supraîncărcat, tamponul de antigravitație a slăbit și s-a distrus cu viteza accelerate, ca a unei comete masive, într-o explozie oribilă care a devastat cea mai mare parte din Atlantida și a slăbit în mod critic stabilitatea tectonică al platoului Atlantidei, vaporizând secțiuni masive din substrat.
….iar apoi, printr-un suflu nimicitor, ținuturile rămase au colapsat în mare. Mările deplasate, care sunt cunoscute sub denumirea de Marele potop, au trimis zeci de tsunami enoreme care s-au vărsat peste America, Africa și Europa.
Aceasta este scena care de-a lungul mai multor vieți v-au chinuit și v-ai întunecat memoriile, pentru mulți dintre voi, care desigur au făcut parte din acestea.
Această explozie catastrofică a lăsat o traumă nesfârșită în ființa tuturor dintre noi, până în ziua de azi !
Chiar dacă Atlantidienii au fost deja o rasă foarte avansată, erau pe calea unei evoluții sprituale și mai mari în timpul acelor zile antice, dar marele salt cuantic nu s-a întâmplat niciodată !
Totul a ajuns într-o stare de nemișcare și totul a fost dezactivat în acea zi groaznică !
Din fericire, am îngropat cristalele Andara în pământ pentru voi și v-am transmis cunoștințele noastre tehnice prin intermediul marelui nostru Frății Albe !



Primiți aceste cunoștințe chiar în acest moment !
Vedeți dragilor, această istorie este despre trecutul vostru !
Vă amintiți ce s-a întâmplat, nu-i așa ?
Sunteți încă aici, în vremurile moderne încercând să terminați ceea ce ați lăsat…
Le-ați lăsat …
Sunteți tipul care niciodată nu se lasă bătuți !
Mergând înainte de la Atlantida antică către zilele moderne de astăzi ….
Suntem aici din nou cu voi !
Nu doar suntem aici cu voi, noi însă, suntem voi !
Suntem versiunea de dimensiune superioară a voastră, vorbind cu voi, oferindu-vă asistență !
Ființe superioare au venit să vă ajute în aceste vremuri mărețe !
Operațiunea specială Pleiadiană Andara a început pe Pământ la data de : 21 martie 2019, atunci când portalul 5D al Marii Rase Centrale a fost deschis pentru toate semințele stelare de pe Pământ pentru a călători prin el pentru prima data în istoria modernă a omenirii !
Mulți pionieri în ascensiune au ascensionat deja prin această poartă stelară și suntem aici să vă arătăm tehnologia care vă va ajuta să faceți același lucru !
Este important să spunem că trebuie să faceți toate lucrurile pentru care ați fost instruiți să le faceți, cu scopul de a vă ridica conștiința, cum ar fi :
-      Eliminați toate vibrațiile joase, inclusiv ființele negative, situațiile, toxinele și toate tipurile de traume din câmpurile voastre energetice
-      Fiți în natură
-      Consumați doar alimente bazate pe plante energetice
-      Meditați
-      Faceți mișcare fizică a corpului
-      Introduceți senzații de muzică frumoasă de vibrație înaltă, tonuri, geometrii, artă și arome
-      Afirmări și recunoștință
-      Dobândiții cunoștințe avansate
-      Fiți cu caracter bun și nobil
-      Practicați manifestarea realității visurilor voastre
-      și multe altele …
Totuși, la sfârșitul zilei …
O mică parte din tehnologia naturală dar avansată pentru a amplifica și ajuta cu toate acestea, va face ca totul să fie mult mai ușor și mai rapid !
Aici este momentul în care intră în scenă tehnologia Andara !
Ați putut auzi cuvântul “Andara” de câteva ori recent, și acesta este pentru că acum trimitem energie plasmatică de nivel înalt 5D către Pământ pentru a termina formarea rețele cristaline a Noului Pământ și suntem aici ca o frăție pentru a vă face cunoștință cu tehnologia antică atlantidiană cu scopul de a ajuta evoluția voastră personală spirituală.
Vom folosi acest spațiu în mesajul nostru pentru a vă spune : “Oricare ființă, care are un cristal Andara aproape de câmpul său energetic și doar pentru câteva zile, va începe să observe o creștere rapidă a manifestării”.
Vă sugerăm prudență, și vă spunem că de fapt chiar și energia de joasă vibrație se manifestă în exterior dar, la acest moment în evoluția voastră spirituală aveți cel mai probabil curățate cele mai multe dintre acestea, iar Andara va atrage atenția voastră în mod simplu asupra acestora, să fiți conștienți de acestea, astfel încât să le eliminați rapid !
Un cristal Andara este o energie vie binevoitoare ne-pământeană și aceasta este ceea ce fac ființele spirituale superioare !
Ele oglindesc energia voastră înapoi înspre voi, în mod implicit, astfel încât să o puteți vedea clar, să o înfruntați, să vă ocupați de ea și să o transmutați dacă este necesar !
De îndată ce veniți în contact cu cristalele Andara, viața va deveni puțin mai energică dar nu este acesta motivul pentru care dorim o piatră în primul rând ? Secretul aici este, să fiți maeștri voștri proprii și apoi să deveniți maestrul technician atlantidian al cristalelor.
Cristalele Andara sunt cele mai misterioase obiecte de pe Pământ și nu pot fi definite în totalitate sau măsurate complet datorită proprietăților lor metafizice, și nu sunt înțelese de oameni deloc !
Aceasta se întâmplă fiindcă nu provin de pe planeta Pământ și sunt cu adevărat și literalmente o bucată de tehnologie extraterestră magică și antică, care ia un timp oarecare pentru a începe să fie înțeleasă.
Toate semințele stelare care au experimentat energia cristalelor Andara o să vă spună că se întâmplă ceva aici, care nu este de pe această lume, și tot ce vă putem spune aici este că trebuie să studiați tehnologia antică Andara și pur și simplu să o experimentați la prima mână pe voi, ca să dobândiți cunoștințe despre aceasta !
Ce este tehnologia atlantidiană Andara ?
Tehnologia “Andara” este o tehnologie avansată de ascensionare provenită din învățăturile pierdute ale Atlantidei și Lemuriei atunci când Marea Rasă Centrală a fost pentru prima dată pe Pământ !
Istoria tehnologiei de ascensiune Andara :
Atlantidienii antici și colonia lor soră, lemurienii, au atins un nivel superior al conștiinței lor în acele vremuri și s-au transformat într-o rasă mult mai avansată,  cunocută sub numele de Andarieni !
Saltul cuantic în conștiință a fost realizat inițial folosind cristalele Andara !
Ce sunt cristalele Andara ?
Cristalele Andara sunt cristalele cu cea mai înaltă vibrație în acest univers !
Cristalele Andara provin din sistemle stelare de dimensiunea a 5-a și ne-au fost lăsate, îngropate adânc în pământ, de către strămoșii noștri antici pentru a ne ajuta în procesul actual de ascensiune în 5D.
Cristalele Andara au fost utilizate în Atlantida și Lemuria antică ca tehnologie de ascensiune avansată, pentru o dezvoltare spirituală intensificată, ca tehnologie de energie avansată și pentru vindecarea totală a corpurilor stratificate de energie.
În ascensiunea originală din Atlantida și Lemuria, a avut loc o implozie inter-dimensională și materialele “seminței” s-au încălzit, nu doar la un nivel foarte înalt ci și într-un hiper câmp, care se creează atunci când două sau mai multe dimensiuni se ating.       
Un hiper câmp formează o zonă de “non-timp”, unde legile liniare ale termodinamicii sunt deformate și în unele cazuri, nu se aplică deloc.
Acestea au avut loc într-un astfel de hiper câmp în care au fost create prafurile primei Matre și cristalele Andara.
Cristalele monoatomice Andara emit frecvențe energetice extrem de înalte care corespund cu dimensiuena a 5-a.
Când lumina trece prin Andara, sunt eliberate raze de energie transformativă, energie de vindecare și pot fi înserate direct și instant în câmpul auric (în aură) !
Cristalele sunt multi-dimensionale și nu sunt legate de spațiu și timp !
Cristalele monoatomice Andara lucrează în mod direct pe ADN-ul vostru și vor acorda rezonanța voastră aurică (a aurei), la starea de a fi de dimensiunea a 5-a, la  40 Hz.
Știința metafizică a tehnologiei de ascensiune Andara :
Cristalele Andara sunt formate într-un hiper câmp non-timp (fără timp), creând împreună un continuum kinsothenitic.
Acesta este un continuum care permite mișcarea unui câmp de timp în cadrul compoziției structurale și elementale ale formării cristalelor.
În esență, acest “K” – continuum nu se aliniază cu polaritatea naturală, dar în schimb se potrivește în fază în mod direct cu matricea de lumină universală sau cu “Rețeaua de aur” a Athenei.
Acest “net“ eteric energetic mută materia dincolo de barierele timpului.    
Accesul la Netul Athena permite integrarea unităților de Suflet-Materie cu forme viitoare de Materie-Spirit.
Netul Athena nu a fost internetul original și akașic universal !
Andarele conțin nivele ridicate de ethereum monatomic care este mult mai rar și mai potent decât aurul monatomic !
Această substanță magică este aceea în căutarea căreia au venit Anunaki pe Pământ !
Monatomicele prezintă proprietățile superconductorilor la temperaturi normale.
Principiul din spatele superconductorilor care sunt capabili să transporte energie electrică fără prezența unei rezistențe,  prezintă o pierdere zero în transmiterea acestei  energii.
În plus, procesul implică conversia electronilor într-o frecvență luminoasă, în timp ce acestea se opresc în mediul superconductor. Una dintre cheile în acești superconductori monatomici este prezența materialelor atomice exotice singulare ca de exemplu Rodiu și Iridiu, în starea înaltă de spin.
A apărut o nouă știință pentru a dezvolta propietățile cuantice similare cu starea elementelor de stare înaltă de spinare (de înaltă frecvență), superconductivitate, materiale pentru definirea gravitației, teleportare, manipulare spațio-temporală, universuri multi-dimensionale, și alte tehnologii exotice uimitoare.
Noi Atlantidienii utilizăm energia Andara pentru a îndoi gravitația și pentru alimentarea și funcționarea navelor noastre spațiale plasmatice de lumină !
Elementele monatomice naturale prezintă proprietăți extraordinare care întăresc și stabilizează câmpurile electromagnetice ale corpului uman.
Elementele metalice monoatomice, sunt superconductoare cu câmp magnetic nul, respingând ambii poli magnetici, atât al nordului cât și al sudului.
Aceasta este promotorul energiei punctului zero. “Energia punctului zero” (ZPE) este cunoscută ca o energie care umple structura întregului spațiu, care există la frecvențe foarte ridicate.
Cristalele Andara conțin cea mai concentrată încărcătură a continuumului mono câmp, hiper câmp și de tip kinsotenitic, dintre toate substanțele descoperite vreodată de oameni !
Elementele metalice monatomice își pot altera starea lor fizică și se pot schimba într-o altă dimensiune.
Când sunt încălzite în anumite condiții, elementele metalice monatomice, în mod normal de 35 % silice, fuzionează într-un frumos material de tip obsidian compus din 75 % silice.
Savanții voștri pământeni nu pot explica modul în care aceste transmutații aparent imposibile, au loc în aceste zile !
Materialul Andara este capabil să își transfere proprietățile sale exotice către materialele metalice similare sau materialele silice.
Se pare că aceste elemente metalice monatomice au capacitatea să rezoneze similar materialelor la rata lor de frecvență înaltă, transmuutând și transformând acest material pentru  a se asemăna și reflecta proprietățile lor exotice.
Acesta este începutul înțelegerii modului în care energia Andara activează și acordează spiralele ADN-ului vostru la o frecvență dimensională superioară !
Cristalul monatomic Andara este rezultatul elementelor metalice monatomice care se găsesc în mod natural în pulberele etherium , încălzite la temperature înalte.
Acest proces nu doar transmută pulberile ethrium, dar perfecționează metalele metalice monatomice și mărește proprietățile lor exotice.
Cristalele monatomice Andara rezonează la frecvență înaltă cu materialul exotic din care au fost create.
Cristalele monatomice Andara sunt cuantici în toate aspectele !
Frecvența fiind o măsură a energiei, cristalele Andara vor acorda corpul exact la frecvența naturală și perfectă pentru o sănătate optimă și o stare de tinerețe !
Cristalele monatomice Andara sunt de asemenea heliocentrice, însemnând că ele absorb și reflectă lumina fizică spre centrul spiralei lor cristaline.
Acest lucru determină faptul ca, cristalele monatomice Andara să fie foarte vindecătoare în timp ce sunt ținute în lumina naturală a soarelui.
Mai mult, Andara sunt cristale ființă-maestru 5D, care sunt monatomice ca structură, și conțin prima matra (care combină 70 de minerale).
Cristalele Andara sunt compuse din cea mai potentă formulă de prima matra găsită pe Pământ.



Ce este Prima Matra ?
Prima matra este un termen antic de alchimie care înseamnă materie primă inițială neatinsă (neviolată) și acoperă orice formă de materie care rezonează cu prima materie originală.
Prima Matra originală este o lumină peste lumina ultraviolet și spectrul vizibil al curcubeului (de frecvență înaltă), și formele primei matre care este cu noi astăzi, ca și culorile vizibile ale curcubeului (variază mai puțin ca frecvență, dar este tot lumină).
Prima matra este în mod simplu dată-lumină (de înaltă frecvență), care există în eter !
Substanța este cunoscută ca Manna, elixirul vieții, piatra filozofilor, fântâna tinereții, substanța primordială și materie exotică, și aceasta are multe alte denumiri sacre !
Este dezvăluită la această dată planetei pentru a ajuta omenirea în procesul său tranformațional.
Cristalele Andara sunt echivalentul atlantidian al unui supercalculator cuantic !
Andara este de asemenea un amplificator puternic, un transmițător și receptor multi-dimensional și poate înmagazina o cantitate nelimitată de date de lumină gama exact ca hard diskul unui calculator 3D !
Această tehnologie extraterestră avansată, din altă lume, este cea mai apropiată la care veți avea acces pentru magia reală pe planeta Pământ !
Toate cristalele Andara pe planeta Pământ nu sunt cristalele originale atlantidiene/lemuriene.
Cristalele originale există în dimensiunea a 5-a.
Toate cristalele Andara de sticlă de pe Pământ sunt conectate eteric cu Andarele de dimensiunea a 5-a, și  toate cele care se găsesc pe Pământ rezonează la aceeași frecvență !
Cristalele Andara de sticlă și Cristalele Andara sunt denumiri diferite date de oameni pentru același material monotomic prima matra în 5D !
Andara este cel mai puternic amplificator al conștiinței din Univers și de când vă creați și propria realitate, aceasta este principalul instrument de ascensiune de care veți avea nevoie pentru a manifesta nu doar o viață personală de vis, ci și o lume mai bună pentru toată omenirea de pe planeta Pământ !
Faceți propria cercetare în profunzime despre cristalele Andara, fiți în jurul lor și lucrați cu ele personal, și veți începe să înțelegeți în curând începuturile a ceea ce noi știm !
Achiziționați câteva din aceste pietre magice și aliniați-vă cu ele spre a crea magia ascensiunii voastre !
Dragilor, continuați să atingeți stelele !
Fiți încurajați și aveți credință !
Ați câștigat o luptă bună a iubirii și a curajului !
Ați creat cursa și ați urmat-o până la sfârșit !
Chiar în fața voastră există un loc sigur pentru voi, care este liber de anxietățile vieții pe care le-ați trăit !
A sosit timpul să fiți liberi și fericiți și să vă ridicați la un mod de a fi mai înalt și mai bun !
Cum să lucrați cu cristalele Andara :
În mod simplu, veniți în contact apropiat cu o Andara, țineți-o, meditați cu ea, contemplați-o și trimiteți-i cele mai bune intenții ale voastre !
Andara va amplifica foarte mult dorințele voastre și vi le va manifesta rapid și direct de la un plan dimensional superior.
Binecuvântări !
Michael Love și Pleiadienii !
O sursă recomandată pentru cristalele Andara :


Credit special și recunoștință Alianței Pământului, Marii Frății Albe, Societății Pălăriilor Albe, Codurilor de nume Pleiadiene : Cobra, Gardienii Pământului și Alianța Ființelor Sferice, David Wilcock Corey Goode Ranch Eceti

Comments

Google+ Badge

10 Ways to Detox from Pharmakeia, Deactivate Nanotechnology and Heal Your DNA - October 3, 2021

The Ascension Plan Part Two - Channeled by Eric Klein