Plans of the Light Forces

Postări /Traduceri importante din bloguri, website-uri 2019

Xekleidoma - Plans of the Light Forces

(Light forces plans for planetary liberation)


December 1, 2018 by Edward Morgan)

🌼Planul Forțelor Luminii pentru eliberarea planetară🌼🛎

Partea I.

Practic, în planurile de eliberare planetară a Forțelor Luminii există 3 faze :

1. Slăbirea solidarizării forțelor întunecate prin șubrezirea și eliminarea structurilor de putere și a tehnologiilor lor de control, creșterea conștientizării populației largi și pregătirea acesteia pentru Eveniment.
3. Curățarea și vindecarea planetei și a ființelor umane, dezvăluirea istoriei ascunse a Pământului, dezvăluirea existenței inteligenței extraterestre și aducerea oamenilor înapoi în conștiința deplină.
2. Preluarea tuturor de la forțele întunecate, începând cu demararea schimbărilor fundamentale în guvernare, finanțe, mass-media, asistență medicală și știință și aducerea membrilor Cabalei în fața justiției.

Suntem aproape de sfârșitul primei faze, și suntem gata să începem faza a doua, care se va iniția cu perioada Evenimentului. Evenimentul va fi anunțat de flash-ul evenimentului (valul energetic), care este un puls energetic foarte puternic, care va fi trimis de Pleroma - (totalitatea puterilor divine) - prin Soarele Galactic Central și pe care toată lumea îl va simți într-un anumit fel, depinzând de sensibilitatea fiecărei persoane. La sosirea acestui flash pe Pământ, sistemul financiar actual va fi imediat închis, și vor începe arestările în masă a membrilor Cabalei, la nivel mondial.
Acest lucru va fi difuzat în direct la televizor, pentru ca toți oamenii să fie martorii evenimentelor. După ce s-a așezat praful asupra fazei a 2-a și oamenii au ajuns să înțeleagă ce se întâmplă și de ce se întâmplă, vom trece la faza a 3-a, care are rolul de a curăța mizeria creată de dominația iresponsabilă și întunecată a Cabalei și de a dezvălui întregul adevăr nealterat al întregii omeniri. După finalizarea acestei faze, nu va mai fi nevoie de asistența intensivă din partea Forțelor Luminii, iar toată lumea va avea acele opțiuni la dispoziție, care să se potrivească cel mai bine nevoilor și dorințelor lor individuale.
📘Ce s-a realizat până acum
S-au realizat o mulțime de lucruri în anii care au urmat după Tratatul de la Ankara, încheiat în anul 1994. Deși situația de pe Pământ s-a înrăutățit inițial datorită retragerii forțelor întunecate rămase de la Orion și a concentrării acestor forțe în sistemul nostru solar și în jurul Pământului, de la începutul secolului, Forțele Luminii au reușit să monteze o contraofensivă și gradual, să cucerească și să curețe bazele militare subterane și submarine.
Acestea au fost realizate parțial de ofițerii și soldații guvernelor proprii de pe Pământ, care sunt aliate cu Forțele Luminii, parțial de Mișcarea de Rezistență, și parțial de umanoizii din alte sisteme stelare. Ca rezultat, un număr de 500.000 de reptilieni fizici au fost îndepărtați de pe planetă, mulți prizonieri au fost eliberați și luați de sferele Confederației Galactice pentru recuperare și vindecare iar adăposturile unde Cabala intenționa să se ascundă după declanșarea unui al treilea război mondial, au devenit inoperabile. De asemenea, mai multe baze mai mici ale forțelor întunecate de pe Lună sau asteroizi din sistemul solar, au fost preluate de Forțele Luminii, iar tehnologiile lor care întăreau voalul și trăgeau energiile anomaliilor din cosmosul înconjurător, au fost eliminate și mai mulți prizonieri umani au fost eliberați.
În anul 2010, majoritatea implanturilor fizice care au fost administrate prin programe de vaccinare și prin programarea forțată au fost îndepărtate din populația umană de Mișcarea de Rezistență, folosind o tehnologie specială, cu care se putea opera de la depărtare. Implanturile plasmatice care suprimau cunoașterea superioară, nu au fost încă îndepărtate în totalitate, dar au fost făcute mai puțin eficiente în funcționarea lor.
În anii următori, miliarde de reptilieni non-fizici și alte entități negative au fost îndepărtate din planurile eterice și plasmatice. Activările portalurilor prin meditațiile în masă din anul 2012 au șters complet toate viitoarele linii temporale negative, în consecință, nici un plan al Cabalei despre cataclisme globale nu are nici o șansă de realizare. Mai multe programe de operațiuni negre și laboratoare de clonare umană operate de Cabală, au fost eliminate și închise.
Cel mai senzațional este faptul că marea majoritate a aurului deținut în băncile centrale și în seifurile Cabalei a fost înlăturată de către Mișcarea de Rezistență, iar Cabala a fost lăsată cu un sistem valutar fiat bazat pe aerul subțire. Ceea ce se află în pivnițele băncii centrale sunt acum barele de tungsten (wolfram) acoperite cu aur. Pentru a pune mâna pe ceva aur, Cabala a creat magazine de cumpărare a aurului în fiecare oraș și localitate, din toate țările occidentale și a intensificat operațiunile de exploatare a aurului.
Civilizațiile din interiorul Pământului, și-au extins contactele între ele, cu Mișcarea de Rezistență și cu extratereștri binevoitori și au revigorat rețeaua Agartha. Pe suprafața planetei s-au format grupuri de suport pentru Eveniment, care vor ajuta să ducă evoluțiile lucrurilor în direcția corectă, în timpul și imediat după Eveniment, și care vor chema la viață multe proiecte umanitare, de mediu, sociale și culturale, care vor fi de asemeni înființate.
La începutul anului 2015, au fost eliminate toate bombele fizice strangelet și toplet, ale grupului Chimera. În anul 2016 a fost finalizată curățarea tuturor bombelor plasmatice strangelet. De când zona din exteriorul sistemului nostru solar a fost curățată de prezența ființelor negative, a început procesul de dezintegrare a entității Yaldaboah. Primul pas a fost crearea de către Pleiadieni a unei membrane tahionice în interiorul orbitei lunare, care a tăiat efectiv capul entității Yaldaboah de tentaculele sale. Ca rezultat al meditației în masă din data de 26 februarie 2017, tentaculele Yaldaboah au fost complet dizolvate, și nu s-a mai putut găsi nici o anomalie plasmatică în afara zonei direct deasupra Pământului. Acum, este dezintegrat capul entității Yaldaboah, care conține bombele plasmatice toplet rămase.
În februarie 2018, am intrat în faza terminală a eliberării planetare. Au fost curățate de prezența Cabalei bazele militare subterane aflate la mică distanță de suprafață, și au început de asemenea operațiunile dozate de suprafață. În vara anului 2018, pâlnia plasmei anormale făcută de către forțele întunecate de la periferia Căii Lactee prin filamente de plasmă (care sunt filete dimensionale superioare sau tuneluri), înspre implanturile ființelor din interiorul sistemului solar, a fost oprită, închizând efectiv robinetul în timp ce apa era ștearsă.
Victoria Luminii !!!
_____________________________________
Din link2 :
Cobra, despre Tunelurile lui Set ("The Portal" blog) :
"Unfortunately, the dark forces are masters of deception, and they were able to funnel anomalous plasma from the Galactic halo located in the outskirts of the Milky Way galaxy through plasma filaments (tunnels of Set) into the implants of beings inside our Solar System, since the Archon invasion of 1996 until very recently. This was one of the main reasons for many delays and one of the main reasons why many things went wrong."
"Din nefericire, forțele întunecate sunt stăpâni ai înșelăciunii și au reușit să pătrundă plasmă anormală din haloul galactic situat în periferia Galaxiei Calea Lactee prin filamente de plasmă (tuneluri ale Setului) în implanturile ființelor din interiorul Sistemului nostru Solar, de la invazia Arhonilor din 1996 până acum, foarte recent. Acesta a fost unul dintre principalele motive pentru multe întârzieri și unul dintre principalele motive pentru care multe lucruri au mers prost."
🌌🌠🏙
(🔔Sursa :
⚜️ Link1 : http://www.xekleidoma.info/plans.html
- Despre "Tunelurile lui Set" ("Tunnels of Set") :
Blogul lui Cobra : The Portal :
- Despre Calea Lactee - "How our universe is connected: The huge cosmic filaments that link the Milky Way with other galaxies" ("Cum este conectat Universul : Filamentele cosmice uriașe leagă Calea Lactee cu alte galaxii") :
⚜️ Link 3 : https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2044260/Better-connected-Huge-cosmic-filament-link-galaxy-rest-Universe.html )

***************************************************************************************************************************************************************************** ⭐️⭐️Planul Forțelor Luminii pentru eliberarea planetară⭐️⭐️
Partea a II-a.
Apropierea și atingerea Evenimentului
Pe măsură ce Evenimentul se apropie tot mai mult, membrii de vârf ai Cabalei devin tot mai nervoși, deoarece nu doresc să se predea Luminii și să fie luați la răspundere pentru crimele și atrocitățile îngrozitoare pe care le-au înfăptuit.
Caută fără succes modalități pentru a ocoli inevitabilul, încercând să întoarcă fluxul, să creeze haos, conflicte globale și distrugeri, însă acțiunile lor pe scară largă pe care le planifică, sunt oprite de fiecare dată de Forțele Luminii.
Doar acțiunile la scară mică, care ucid ori rănesc câteva persoane de ici și colo se întâmplă, deci așteptați-vă ca astfel de incidente nefericite să aibă loc în continuare în mod frecvent, până la Eveniment. Aș sfătui Cabala să își accepte soarta și să se pregătească pentru aceasta mental și emoțional în loc să își piardă timpul cu întârzierea pe mai departe a celor ce trebuie și se vor întâmpla în mod sigur.Odată ce Evenimentul este inițiat, multă lume va fi șocată și confuză despre ceea ce se întâmplă, aparent din neant. În acel moment, oamenii ca noi, care sunt în cunoștință de cauză, trebuie să informeze rudele, prietenii, cunoscuții, publicul larg și oamenii în poziții de conducere despre ceea ce are loc, care este intenția și fundalul Evenimentului, și care este scopul final al acestuia. Acestea vor limita mărimea haosului și duc la evitarea cedării psihice a oamenilor și să devină violenți. Evenimentul ar trebui să aibă loc în modul cel mai lin și mai uman posibil, pentru un astfel de eveniment radical.
🎇⭐️Acestea se vor întâmpla în timpul Evenimentului:
- Oprirea imediată a sistemului financiar corupt, bazat pe datorii (vor fi blocate toate tranzacțiile digitale, se vor continua doar tranzacțiile în numerar - cash)
- Toate instrumentele financiare și derivatele lor care valorează de zeci de ori economia reală vor fi aduse la zero
- Arestări în masă ale tuturor membrilor Cabalei pe plan mondial (bancherii corupți, politicienii, președinții, funcționarii, membrii ai societăților secrete negative, nobilimea neagră, Iezuiții, etc.)
- Arestările în masă vor fi raportate și transmise direct la televizor și vor fi distribuite informații generale despre Cabală și crimele lor instituționalizate.
🎇⭐️Acestea se vor întâmpla la timp scurt după Eveniment:
- Toate registrele bancare ale conturilor din umbră vor fi închise și aduse la zero
- Acordurile de afaceri ilegale și frauduloase făcute cu Cabala, vor fi anulate
- Obligațiunile în aur de miliarde de dolari, pe care familiile regale asiatice le-au primit în anul 1930 în schimbul aurului lor fizic, vor fi înaintate Consiliului Rezervei Federale pentru rambursarea pe termen lung a aurului fizic plus a dobânzilor; deoarece Rezerva Federală și acționarii lor nu vor putea să le ramburseze, acest lucru va cauza o cascadă de falimente bancare al tuturor băncilor și instituțiilor financiare controlate de Cabală
- Toate datoriile financiare publice și private vor fi anulate printr-o resetare a datoriilor pe plan mondial
- Va fi pus în funcțiune un nou sistem financiar corect și echilibrat, echitabil
- Vor fi prezentate publicului documentarii, mărturii și dovezi care vor detalia diferitele activități criminale și nefaste ale Cabalei.
🎇⭐️Acestea se vor întâmpla la un anumit timp după Eveniment:
- Toate conflictele armate vor înceta odată ce instigatorii și finanțatorii vor fi eliminați iar rebelii vor înțelege cum au fost manipulați
- Corporațiile multinaționale vor fi împărțite și naționalizate
- Membrii Cabalei care vor refuza să accepte Lumina vor fi luați în Soarele Galactic Central și vor avea o resetare a sufletului, alții vor fi puși sub acuzare în justiție, și vor răspunde pentru crimele lor pe care le-au comis, printr-un process al adevărului și al reconcilierii
- Liderii demni și conștiincioși vor prelua pozițiile de putere care au fost ocupate de membrii Cabalei
- Vor fi eliberate Fondurile de prosperitate pentru întreaga omenire, iar averile obținute ilegal de Cabală vor fi redistribuite
- Proiectele pe scară largă vor începe să pună capăt sărăciei, să oprească distrugerea naturii și a mediului, să curățe oceanele și să îmbunătățească infrastructura
- Vor fi eliberate tehnologiile avansate suprimate și vor fi puse la dispoziție pentru a fi introduse în producția în masă, printre care cele mai importante sunt dispozitivele gratuite de energie
- Vor fi dezvăluite informațiile suprimate despre prezența și contactele din trecut cu ființele extraterestre.
🎇⭐️Acestea se vor întâmpla cu ceva mai mult timp după Eveniment:
- Ființele extraterestre de Lumină se vor întâlni față în față cu ființele umane de pe Pământ, prima dată individual, apoi pe o scară largă în public
- Oamenii din Pământul Interior vor contacta populația de suprafață și vor stabili legături oficiale
- Vom fi reuniți cu familiile noastre sufletești și cei ale căror suflete nu își are originea de pe Pământ, se vor putea reîntoarce pe planeta lor de origine
- Planul de ascensiune pentru planeta Pământ va fi anunțat și va începe procesul de ascensiune
- Oamenii vor fi duși în camerele lor de lumină pe sferele Confederației Galactice pentru a fi aduși în conștiință deplină
- Persoanele și grupurile vor fi vindecate de vătămările lor fizice, mentale, emoționale și spirituale pe care le-au suferit, și toată lumea va fi trasă la răspundere pentru rolul său individual
- Persoanele negative care nu sunt afiliate cu Cabala, vor fi reeducate și antrenate să trăiască o viață constructivă
- Pământului i se va oferi oportunitatea să se alăture Confederației Galactice.
Victoria Luminii !!! 🎇🔥⭐️

***********************************************************************************************************************************************************************💎⚡️⚡️⚡️Planul Forțelor Luminii pentru eliberarea planetară !!⚡️⚡️⚡️💎
Partea a III-a 
Numai trăind timp îndelungat într-o libertate adevărată, fără datorii, mizerie, exploatare, manipulare, războaie, crimă, minciuni, înșelăciune și trădare înaltă, oamenii își vor da seama de diferența imensă care există prin înfrângerea forțelor întunecate.

Acesta este modul normal de trăi, pentru a ajuta și a sprijini fiecare ființă vie în căutarea fericirii sale. Modul de viață (dacă de fapt o poți numi viață) pe care oamenii l-au experimentat înainte de Eveniment, va fi uitat cu bucurie odată ce se va modela procesul adevărului și al reconcilierii. Se vor întâmpla multe lucruri minunate și toată lumea va avea o șansă amplă de a-și dezvolta talentele și de a-și desfășura abilitățile conform cu cele mai adânci dorințe ale lor. Pe măsură ce mulți dintre noi și-au dobândit deja talente foarte remarcabile și unice pentru a depăși eșecurile, pentru a face față pericolelor și pentru a evita obstacolele care ne-au fost puse în cale, serviciile noastre vor fi foarte solicitate, fiind un fenomen normal în viitorul apropiat. Iar călătoria spațială va deveni un fenomen normal în viitorul apropiat.
Săptămânile de lucru vor fi mult mai puțin obositoare și vor cuprinde aproximativ jumătate din programul de lucru din cel de astăzi, din cauza introducerii tehnologiilor mai avansate.
Beneficiile automatizării și robotizării ulterioare vor fi acordate populației generale și nu unei elite. Viața privată va fi mai ușoară și datorită introducerii replicatoarelor (o versiune mult mai avansată a imprimantelor 3D). Costurile produselor vor fi semnificativ mai scăzute ca urmare a energiei libere și a taxelor mai mici. Tehnologiile care poluează mediul vor fi eliminate rapid și înlocuite cu metode de producție și sisteme de transport curate. Se va da o atenție mult mai mare dezvoltării spirituale și la tot ceea ce vine cu aceasta, va deveni o chestiune de a petrece timpul cu problemele de natură spirituală. Oamenii vor deveni psihici, clarvăzători și sensibili la sentimentele altora; ei vor învăța, de asemenea, să comunice telepatic.

De asemenea, asistența medicală va trece printr-o transformare revoluționară, se va baza pe vindecarea energetică completă cu substanțe naturale care au proprietăți de vindecare, în loc să se opereze prin utilizarea inciziilor și oamenii să fie puși pe produse farmaceutice sintetice care să combată numai simptomele. Tradițiile vechi care au căzut în uitare sau care au fost abandonate în favoarea "hobby-urilor" moderne și a activităților de petrecere a timpului liber, vor fi reînviate, deoarece se va aminti adevărata lor valoare și frumusețe.
Arhitectura se va schimba dintr-un stil de design mai ales masculin, care pune accentul pe funcționalitate, claritate și eficiență într-un stil echilibrat de design care încorporează aspectele feminine precum misticismul, delicatețea și frumusețea. Arhitectura naturală ia formele sale din natură, în timp ce arhitectura intuitivă folosește intuiția pentru a combina calitățile masculine și feminine într-un mod perfect echilibrat. Designul industrial, designul de grădină și peisaj vor prezenta o dezvoltare similară. Artizanatul care produce produse distincte atât practice, cât și frumoase în același timp va vedea o revenire, din momentul în care oamenii nu au nevoie să transforme fiecare bănuț de două ori.
💎💎Trăind visele voastre cele mai nebunești
Drumul este larg deschis pentru toată lumea pentru a face ca visele lor să devină realitate odată ce mediul s-a schimbat din obstrucție în susținere. Chiar și visele voastre cele mai nebunești vor vedea lumina. Având în vedere faptul că iubirea și sexul sunt cele mai puternice forțe din natură, și sunt fețele aceleiași monede, mulți oameni vor dori să își trăiască fanteziile nesănătoase. Prevăd că acest lucru va lua multe forme și aplicații diverse, și ar trebui să fie legate strâns de intuiție. Sexul este forța secundară sau a chakrei sacrale, iubirea este forța a patra sau a chakrei inimii, iar intuiția este forța a șasea sau a celui de al treilea ochi. Toate acestea sunt forțe feminine iar intuiția va oferi o percepție clară a ceea ce are nevoie și dorește un partener, dincolo de ce este observabil în mod clar.
Un al doilea instinct de bază al omenirii este creativitatea, orice persoană eliberată de sarcinile și obligațiile vieții va dori să creeze. Din nou, aceasta este o forță feminină a chakrei sacrale, și ne determină să inventăm, să proiectăm și să construim ceva mic până la ultra-mare, pe care să-l putem face. Adăugați iubirea pentru a crea lucruri frumoase și a adăugați intuiția pentru a crea lucruri practice, iar noile creații se vor dovedi a fi splendide.
Al treilea instinct de bază al omenirii este îmbunătățirea de sine, devenind mai pricepuți (chakra bazală), mai puternici (chakra plexului solar), mai comunicativi (chakra gâtului), și mai înțelepți (chakra coroanei). Acestea sunt forțe masculine la muncă, care în cele din urmă fac din Zei și Zeițe niște bărbați și femei obișnuiți. Deci, nu contează care parte doriți să o dezvoltați din voi, și să o explorați mai profund, și nu contează dacă sunteți mai buni decât alții sau nu, urmați-vă doar inspirația, și creșteți în ceea ce v-ați aventurat.
Sensul vieții este acela de a iubi și de a fi iubit fizic, mental, emoțional și spiritual, pentru a crea minuni splendide și a fi cel mai bun care puteți fi în orice domeniu preferat.
⚡️⚡️⚡️Victoria Luminii !!! ⚡️⚡️⚡️


Comments

Google+ Badge

EVENIMENTUL – Comandamentul Atlantida vorbește Pământului 12 aprilie 2019

10 Ways to Detox from Pharmakeia, Deactivate Nanotechnology and Heal Your DNA - October 3, 2021

The Ascension Plan Part Two - Channeled by Eric Klein