Programe Spațiale Secrete - SSP

Dezvăluitori din cadrul Programelor Spațiale Secrete susțin că există o civilizație separată



Experimentatori din Programul Spațial Secret (PSS), (aceia care pretind că au făcut sau fac încă parte din PSS) continuă să iasă în față. Se pare că porțile au fost deschise deoarece tot mai mulți dintre aceștia, din PSS își recuperează amintirile și le fac publice pe conturile lor. Cred ca termenul experimentator PSS (mai degrabă decât activist PSS sau agent PSS) este bun pentru a descrie acești îndrăzneți indivizi care, în toate cazurile, au suferit traume grave și controlul minții, deoarece au fost introduși în programe extrem de secrete.

   PSS este compus din mai multe grupuri și corporații cu interese și misiuni variate

 Dezvăluirile unor experimentatori din PSS, cum ar fi Michael RelfeRandy CramerCorey Goode,Tony Rodrigues și Michael Gerloff, ne-au dat indicii că în spatele nostru există o întreagă lume, un fenomen pe care ufologul Richard Dolan la numit civilizația separată. Chiar dacă nu toți acești oameni sunt credibili, se coroborează reciproc pe anumite teme și detalii, cum ar fi ideea unui program ,,20 și înapoi”, baze pe Lună și Marte, tehnologie de regresie a vârstei, tehnologie de teleportare și tehnologie de clonare care există.

   O scurtă trecere în revistă a anumitor grupuri ce fac parte din PSS

 Potrivit diferiților experimentatori din cadrul PSS, există diferite grupuri, organizații și corporații implicate în PSS, cum ar fi CCI (Conglomeratul Corporatist Interplanetar), COL (Comandamentul Operațiunilor Lunar), MDF (Mars Defense Force – Forța de Apărare de pe Marte), Solar Warden(Gardianul Solar) și Nacht Waffen (Arma Întunecată sau a Nopții sau Flota Întunecată).

Iată o scurtă descriere a ceea ce fac fiecare, de la ceea ce putem constata până acum:

-         Conform dezvăluirii Wikia, Conglomeratul Corporatist Interplanetar - CCI este un "conglomerat de corporații din întreaga lume care construiesc tehnologii aerospațiale ... practic toate corporațiile care s-au adunat, și-au unit resursele și au creat o vastă infrastructură în sistemul nostru solar". Potrivit Elenei Kapulnik (vezi mai jos), CCI are 11 baze pe Marte, care includ fabrici de producție, laboratoare, C & D și instalații de arme. În această prezentare, ea afirmă că platformele spațiale ale CCI se bazează pe modelele originale schematice ale lui Wernher von Braun (om de știință nazist, cel ce a dezvoltat rachetele naziste V1 și V2 cu care s-a bombardat Londra, introdus în SUA la sfârșitul celui de-al doilea război mondial pentru a lucra pentru NASA împreună cu alți 1900 de naziști prin Operațiunea Paperclip, n.b.).
Ea dezvăluie companiile implicate în construirea infrastructurii pe bazele CCI de pe Marte (un amestec de companii americane și germane, inclusiv TRWGeneral DynamicsLockheed,DouglasNorthrop GrummanExxon MobilNASA JPLBoeingAstro-und-Feinwerktechnik Adlershof GmbHBayer și Allianz).



-         Comandamentul Operațional Lunar COL (LOC în engleză) - Din nou, conform dezvăluirii Wikia, LOC este o "zonă demilitarizată pe Lună. Este o zonă în care personalul PSS se întâlnește înainte de a merge mai departe în sistemul solar și dincolo de el. Acesta servește ca zonă neutră pentru diferitele facțiuni ale PSS. De asemenea, acționează ca și control al traficului aerian pentru sistemul nostru solar. LOC are trei site-uri: LOC AlphaLOC Bravo și LOC Charlie. "



-         Forța de Apărare a lui Marte – MDF este principala organizație de apărare de pe Marte. Atât Randy Cramer, cât și Penny Bradley (vezi mai jos) descriu principala sa funcție de a apăra Corpul Coloniei de pe Marte de speciile indigene de marțieni, inclusiv de speciile native reptoide și insectoide (Raptor și Mantid) extraterestre (a se citi articolele de la categoria ,,Baze pe Marte”, n.b.).


-         Solar Warden este un program condus de US Marine, responsabil pentru monitorizarea traficului de intrare și ieșire din Sistemul Solar. Ea patrulează și apără sistemul nostru solar. Unii experimentatori ai PSS au sugerat că scopul real al Solar Warden este de a proteja suprafața Pământului, pentru a împiedica dezvăluirea existenței extratereștrilor (ET). Solar Warden a fost creat în anii 1970 și 80 și este un PSS de nivel mediu; CCI are nave mai avansate.

-         Nacht Waffen - acest termen german înseamnă literalmente "Armele de noapte", dar mai bine tradus ca "Flota întunecată". Știm despre aceasta, mulțumind pentru revelațiile sale lui Penny Bradley. Penny a fost transferat la Nacht Waffen de la MDF ca pedeapsă. 


  Experiențe ale unor dezvăluitori în cadrul PSS

 1.Kevin Trimmel - Experimentatorul PSS Kevin Trimmel susține că a fost răpit de o navă triunghiulară alba, TR-3B ( detalii aici: http://burebista2012.blogspot.ro/2013/10/proiectele-operatiunilor-negre-black-ops_13.html ) și a fost plasat în PSS, în mod special într-o operațiune numită Solar Warden, pe care SUA o conduce încă din anii 1970. Kevin a devenit un empatic, a fost împrumutat la CCI pe Marte și antrenat în vederea la distanță. Apoi, în 2009, memoria ștearsă s-a spart și a început să-și amintească. Kevin susține că există două facțiuni ale NWO: o parte Rothschild-comunistă (care conduce Solar Warden) și o parte Rockefeller-Nazistă, al 4-lea Reich-fascist.

 Corpul de Tensiune, Reincarnarea și Inelele lui Saturn

Kevin a câștigat câteva idei interesante în timpul petrecut în cadrul PSS. El își amintește cum superiorii lui au subliniat, cum trebuie să-și crească tensiunea sau electricitatea corpului său (măsurată în MHz) pentru a-și crește longevitatea. De asemenea, l-au învățat că atunci când mori, dacă vrei să navighezi în viața de după moarte și să ai control asupra procesului de reîncarnare, trebuie să poți aduce energia / MHz suficient de mare; altfel veți fi reîncarnați involuntar de controlorii noștri prin înșelăciune (așa-numitul tunel de lumină, n.b.) Kevin afirmă, de asemenea, că inelele din jurul lui Saturn sunt o tehnologie, așa cum a fost expusă de Norman Bergrund și David Icke, nu sunt naturale.



 2.Elena Kapulnik (Illeana Călător Stelar) - susține că a fost răpită de ET Reptilieni la vârsta de 2 și 10 ani, că ADN-ul ei a fost schimbat și că a crescut pe Marte. A lucrat pentru o companie Monarch Solutions unde și-a pregătit abilitățile psionice, apoi a lucrat pentru CCI într-un program de salt cuantic.Monarch Solutions este o companie care utilizează corpuri clonate pentru "transferuri de conștiință", adică persoane clonate fără suflet intrinsec, dar care poartă sufletul sau conștiința unei alte persoane. Ea a fost ținută tânără, adesea a sărit linii temporale și a fost eliberată în cele din urmă în viața normală în 2014. Elena are abilități psihice naturale pe care spune că PSS le-a folosit pentru a deschide portaluri în spațiu / gaură de vierme (nu portaluri de timp) prin luarea de droguri.


   3.Penny Bradley - Penny Bradley este unică printre toți experimentatorii PSS din punct de vedere al longevității. Ea a suferit tot felul de nenorociri și abuzuri în PSS, dar a reușit să supraviețuiască - și să-și reamintească 55 de ani din program! Penny a fost mai întâi traumatizată fiind violată în mod regulat la vârsta de 4 ani, înfometată de afecțiune, înfometată de hrană, făcută să se simtă rece și înecată. Cantitatea de detalii pe care ea le dezvăluie este extraordinară, cum ar fi detalii ale bătăliilor de pe Marte cu nativi ET Reptoizi și Mantizi (insectoizi), păianjeni mari de 15 ft (aprox.4,5 m), Nacht Waffen, soldați umani aflați la computerele navelor, recipiente de regenerare, tehnologie de ștergere a memoriei , călătoria în timp și adevărata atmosferă de pe Marte.

  De când a fost supusă programelor de control mental, Penny are 4 faze din care are memorie parțială:
§  "Penelope Valkyrdin": pilot în MDF, transferat la Nacht Waffen ca navigator ca pedeapsă pentru consumul emoțional.
§  "Locotenentul Penelope Bradley": în Kruger, o companie mercenară (care concurează cuMonarch Solutions). Ambele companii utilizează corpuri clonate cu transferuri de conștiință.
§  Al doilea specimen Kruger, sub formă de cyborg fără emoție. Penny nu-și amintește numele lui, dar a fost modificat chirurgical cu un cip permanent în spatele urechii stângi (arată ca un bluetooth) care îi oferă un ecran VR (Virtual Reality). Acest ecran are informații cum ar fi viteza aerului, direcția vântului și oferă o citire a fiecărei persoane care intră în periferia lui.
§  Un specimen de sclavi sexual pe Marte, cărora le-a murit părul și care fac parte din Monarch Solutions.

   Moartea nu este o soluție  

Penny povestește că PSS a fost uneori brutal. Moartea nu era o opțiune de scăpare; stăpânii ei ar ucide în mod obișnuit oamenii, apoi i-ar pune în tancuri de regenerare pentru a-i resuscita.

    Principalul "produs" al CCI  

Potrivit lui Penny, în PSS, clonele sunt considerate fără suflet și sunt tratate oribil. Produsul principal pe care CCI îl vinde grupurilor ET (mii de rase) este cyborgii proiectați pentru a fi sclavi robotici supersoldați cu o conștiință umană. Motivul pentru aceasta este că ea necesită o conștiință umană pentru a opera armele, navele, exoumanoizi externi care să poarte lupte etc. CCI vinde literalmente ființe umane în schimbul unei tehnologii extraterestre avansate!

    Pregătiți-vă pe voi înșivă psihologic  

Este întotdeauna important să rămâi deschis la idei noi. Da, aceste chestii sunt "departe", dar tot atât de multe adevăruri ale conspirației mondiale și ale NWO care au fost inițial gândite ca fiind nebune, au fost ulterior dovedite a fi reale. Evident, avem nevoie de mai multe dovezi concrete pentru a confirma existența PSS, însă întrebați-vă: de ce toți acești experimentatori ai PSS au astfel de detalii vii și o astfel de corelare a temelor generale, dacă aceștia ar minți? Nu văd niciun scop…

Amintiți-vă, că unul dintre motivele pentru care PSS este atât de secret este faptul că tortura (răpirea de copii, violul, trauma, abuzul ritualic și controlul minții) care sunt atât de oribile. Evidențele lor asupra influenței germane / naziste asupra PSS se potrivesc cu cercetările despre cum și de ce naziștii au câștigat cu adevărat războiul. Cred cu tărie că toți trebuie să ne pregătim psihologic pentru o posibilitate foarte reală ca aceste incredibile programe, operațiuni și proiecte secrete să se întâmple în spatele nostru. Este o subestimare masivă care spune că, dacă este adevărat, aceste programe ne vor schimba total și fundamental ideea noastră despre cine suntem și care este locul nostru în cosmos. Unul dintre motivele pentru care nu se face Dezvăluirea, nu ține numai de tehnologiile superavansate pe care le utilizează de ani buni în cadrul acestor programe, ci și de faptul că vor putea fi dezvăluite și practicile malefice asupra ființelor umane, răpite, torturate și supuse programelor de control mental și apoi de ștergere a memoriei și cine va răspunde pentru toate astea..??!!

  Dar cu siguranță, este foarte aproape acel timp când se vor dezvălui toate astea. Atunci omenirea va fi șocată, dar va trebui să gestioneze cu înțelepciune aceste dezvăluiri și să mergem mai departe în drumul nostru către stele…


 Pentru o mai bună informare vă propun interviul lui David Wilcock cu un alt dezvăluitor, Emery Smithcare ne dezvăluie informații despre munca sa în bazele subterane secrete din SUA, fiind specialist în disecții de țesuturi, inclusive extraterestre sau de clone…

Comments

Google+ Badge

EVENIMENTUL – Comandamentul Atlantida vorbește Pământului 12 aprilie 2019

10 Ways to Detox from Pharmakeia, Deactivate Nanotechnology and Heal Your DNA - October 3, 2021

The Ascension Plan Part Two - Channeled by Eric Klein